• idag
  8 juli
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 juli
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 juli
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 juli
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   3.2 mm
 • söndag
  12 juli
  18°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Rapport från polisen: Inbrott i barackkontor

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

Packarevägen i Karlskoga har haft besök av inbrottstjuvar. Mellan onsdag och fredag har någon, enligt anmälan, brutit upp och krossat ett fönster på ett barackkontor. Oklart vid anmälningstillfället vad som har stulits. Någon gång mellan söndag och måndag har någon huggit i en kontorsdörr på Packarevägen med ett spett eller liknande föremål, utan att komma in. I kontorsdörren finns det stora hål.

Socialförvaltningen i Karlskoga har anmält att en kvinna fått ersättning som denna inte haft rätt till under tiden juli 2019 - januari 2020. Kvinnan är nu misstänkt för bidragsbrott.

I fredags kontrollerade polisen en man i 65-årsåldern, på Spelgatan i Karlskoga. Mannen misstänktes för narkotikabrott. Misstänkt narkotika påträffades i bostaden.

I fredags fick polisen in en anmälan om ett inbrott i Granbergsdal. Någon ska ha brutit sig in i målsägarnas bostad genom att slå sönder altandörren. Vid anmälningstillfället var det oklart vad som tillgripits i bostaden, dock har ett fordon tillgripits i samband med inbrottet. En efterlysning finns på fordonet.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.