• måndag
  28 sep
  17°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  29 sep
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  30 sep
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Rapport från åklagaren: Togs med sex olika droger i blodet

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

Den 12 april tog polisen en man i Degerfors som de misstänkte vara påverkad. Blodprovet visade att mannen hade amfetamin, ecstasy, metamfetamin och de narkotikaklassade ämnena oxazepam, alprazolam, klonazepam i blodet. Nu har mannen som är i 20-årsåldern fått ett strafföreläggande på 5 400 kronor för ringa narkotikabrott.

En man i 25-årsåldern har fått ett strafföreläggande på 1 500 kronor för ringa narkotikabrott. Polisen grep mannen den 31 mars och misstänkte mannen för att vara påverkad. Blodprovet visade att han hade set narkotikaklassade ämnet pregabalin och cannabis i blodet

Mannen togs i Degerfors av polisen den fjärde maj och de misstänkte att han var påverkad. Blodprovet visade att han hade kokain och det narkotikaklassade ämnet alprazolam i blodet. Nu har mannen som är i 20-årsåldern fått ett strafföreläggande på 1 500 kronor för ringa narkotikabrott.

En man i 25-årsåldern har fått ett strafföreläggande på 2 500 kronor för rattfylleri. Polisen stoppade mannen på Östgötagatan i Degerfors och de misstänkte att han var påverkad. Blodprovet visade att mannen hade det narkotikaklassade ämnet oxykodon i blodet.

Den 23 oktober tog polisen en man när han körde bil utan körkort på Sandgatan i Degerfors. Nu har mannen fått ett strafföreläggande på 1 500 kronor för olovlig körning.

Så här jobbar KT-kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.