• fredag
  14 aug
  25°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  15 aug
  26°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  16 aug
  27°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  17 aug
  26°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Rapport från åklagaren: Stal en bowlingsko

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

När mannen i 20-årsåldern besökte O´learys så stal han en bowlingsko men blev tagen av vakter. Nu har mannen fått ett strafföreläggande på 1 500 kronor för egenmäktigt förfarande.

En man i 45-årsåldern har fått ett strafföreläggande på 3 000 kronor för ringa narkotikabrott. Polisen tog mannen i april och provresultatet visade att han hade spår av amfetamin och de narkotikaklassade substanserna alprazolam, zopiklon i kroppen.

I april tog polisen en man i 30-årsåldern när han körde bil på Källmossvägen och provresultatet visade att han spår av hasch i blodet. Vid en visitation påträffade även 2,67 gram hasch. Nu har mannen fått två strafförelägganden på 3 000 kronor var för rattfylleri och ringa narkotikabrott.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.