• idag
  4 aug
  18°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  5 aug
  19°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  6 aug
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  7 aug
  21°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  8 aug
  22°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Avloppsskojare i farten i Degerfors

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Degerfors kommun går ut på sociala medier och varnar för bluffsamtal angående avlopp och rör!

Just nu ringer ett företag runt till hushåll i Degerfors kommun och erbjuder tjänster inom avlopp, rensning och spolning av rör. Företaget uppger att Degerfors kommun ska högtrycksspola ledningssystemen, men det stämmer inte.

"Om du mottar ett samtal från företaget, boka inte in något hembesök eller liknande. Har du problem med dina avloppsledningar på din fastighet, kontakta lokala slamsugningsfirmor", skriver Degerfors kommun.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.