• idag
  30 sep
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  3 okt
  10°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Körde på ungdomar – bad dem att inte larma

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
I måndags blev en kille och en tjej i 15-årsåldern, påkörda av en bil på Boängsvägen.

Föraren till bilen kom från en parkering och mopeden kom på cykelvägen. Bilföraren, som hade väjningsplikt, körde enligt anmälan rakt ut och körde på mopeden. Killen och tjejen rasade i gatan. Då ska föraren enligt anmälan ha stannat bilen och gått ut och pratat med ungdomarna. Han sade till dem att inte kontakta polisen, sedan satte han sig i bilen och lämnande platsen. Mannen sade inte vad han hette och ungdomarna såg inte registreringsnumret på bilen. Ungdomarna fick uppsöka vård.

Nu söker polisen vittnen till olyckan.

Polisen rubricerar händelsen som brott mot trafikförordningen och vållande till kroppsskada.

Så här jobbar KT-kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.