• tisdag
  29 sep
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  30 sep
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Den som söker finner svar

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:

Jag googlar ju väldigt mycket och väldigt ofta. Om mycket och om lite, om väsentliga saker och om mindre väsentliga saker.

Jag tänkte att jag ska delge några utav mina senaste sökningar i telefonen.

”Tysta symptom på hjärtattack för kvinnor”.

Oftast är det någon standard att jag alltid söker på sjukdomar eller symptom som jag eventuellt tror jag drabbats av. Såklart var det inte en hjärtattack utan en panikångestattack men hjärnan och kroppen är bra på att spela mig ett spratt när livet liksom är lite tråkigt och de vill liva upp lite.

Detta resulterade ju såklart i fosterställning och djupandning i en avfallspåse, (såklart utan avfall).

Nåväl.

”Harmoniska färger i sovrummet” är också något som är sökt på.

Detta var en följd av den hjärtattack jag trodde jag hade fått. Min man säger att vi bara blundar där inne och det kanske inte spelar någon stor roll vilken färg vi har. Som vanligt förlorar han den diskussionen och nu är det bestämt att det blir en mörkgrön färg alternativt blått, för det har jag bestämt.

Vid något svagare tillfälle kan man också se en sökning på ”dålig mamma” men min bild kommer inte upp där. Än.

”Torrfoder för valpar med känslig mage”

Vet ni hur mycket torrfoder det finns för valpar? Vet ni hur många dagar det tar att gå igenom marknaden på internet? Inte jag heller för jag pausade efter tredje kvällen med konstant läsning om diverse proteinkällor och spannmålsfria påsar.

Vi har ju en hund hemma med känslig mage och nu vill jag nog ändå utse mig lite till en foderguru.

Det är ju märkligt att man kan bli så glad när hunden skiter fast och man inser att allt letande på nätet har lett till något positivt.

En sökning har även varit ”valp som hickar mycket”, då jag med bestämdhet trott det varit något fel på henne. Men icke, även där är hon fullt normal. Hundar kan faktiskt hicka.

”Vibrerande djuprengöring för ansiktet”

Låter kinky va? Jag läste om denna grej på sociala medier och var tvungen att se efter vad detta var.

Jag blev helt såld, alltså som en liten rund borste som vibrerar och djup rengör ansiktet. Den lovade både lyster och bra cirkulation. Jag klickade hem den och inväntar resultatet med spänning.

Osökt hamnade jag då i tanken att jag behöver kanske en ny ansiktskräm och rengöring vilket gjorde att jag hamnade i ”10 stegs rutinen”. En process kring rengöring av ansiktet som kommer från Korea.

Jag var såld. Herregud, vet ni hur mycket saker man kan ha i ansiktet? Som rutinen skvallrar om är det 10 steg med diverse krämer, oljor och roliga masker man skrämmer barnen med. Typ.

Så från att ha gått till att tvätta ansiktet med Barnängens tvål här och smörja ansiktet med lite olivolja eller Bregott (i bästa fall) hemma så har jag nu ansiktsprylar som är värda en förmögenhet som nästan måste låsas in.

Tack Google!

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.