• idag
  1 nov
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  2 nov
  10°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  3 nov
  10°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Gods stulet vid inbrott i villa

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Foto: Johan Nilsson/TT
En villaägare i sydvästra delarna av Karlskoga har drabbats av inbrott.

Inbrottet ägde rum någon gång under kvällen och natten till söndagen. Gärningsmannen/männen hade tagit sig in genom ett fönster på baksidan av huset. Gods till ett hittills okänt värde har tillgripits.

Så här jobbar KT-kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.