• idag
  25 okt
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  26 okt
  12°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  27 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  28 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  29 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Möte med musik och avstånd

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Läsarbild från Jan Sjögren
Den 29 september höll SPF månadsmöte i Ekmansdalen med 34 föranmälda deltagare.

För underhållningen svarade Nattsudd bestående av Kent Olsson på gitarr och sång och Christer Dahlberg på dragspel. På grund av pandemin fick musikerna stå under ett tält på ena sidan dammen och publiken var väl utspridd på andra sidan.

Medlemmarna fick lyssna på både sång, musik och roliga historier. I samband med mötet fick alla deltagare en informationspåse om vad som skulle tagits upp på Äldre- och anhörigdagen som blev inställd. Påsen innehöll information om handtvätt, kontaktservice, stödsamtal samt hur man kan undvika fallolyckor plus en liten årsalmanacka.

Så här jobbar KT-kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.