• idag
  1 nov
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  2 nov
  10°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  3 nov
  10°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Kvinna och barn rånades

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Foto: Johan Nilsson/TT
På fredagskvällen fick polisen ett samtal från en kvinna. Hon uppgav att hon och hennes barn blivit rånade på jackor och pengar mellan 18:00 och 18:30 bakom Skrantaskolan i Karlskoga.

Tre, fyra "killar" ska enligt kvinnan ha hotat henne och barnen med pistolliknande föremål. De tvingades lämna ifrån sig jackorna med innehåll varefter "killarna" sprang från platsen i riktning mot ett skogsparti. En polispatrull har hållit förhör med kvinnan och upprättat en anmälan om rån. Vid 21-tiden på fredagen hade ingen misstänkt gripits.

Så här jobbar KT-kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.