• måndag
  18 jan
  -1°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  19 jan
  -0°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  20 jan
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   2.7 mm
 • torsdag
  21 jan
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Fick ström genom kroppen

Arbete
PUBLICERAD:
Kemab anmäler tillbud eller olycka till Arbetsmiljöverket.

En anställd skulle kontrollera ett elskåp inför ett byte. Elskåpet var i drift när den anställde råkade komma i kontakt med en spänningsförande anslutning för en magnetspole. En gummidel på spolen hade glidit av och en springa på några millimeter hade uppstått som ej observerades, när den anställde vidrörde den isolerande gummidelen så fick han en stöt.

Så här jobbar KT-kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.