• idag
  16 jan
  -14°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  17 jan
  -3°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  18 jan
  -2°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  19 jan
  -2°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  20 jan
  -6°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Prövotid för sjuksköterska

Vård & omsorg
PUBLICERAD:
En sjuksköterska hemmahörande i Karlskoga måste underkasta sig en treårig prövotid, för att få sin yrkeslämplighet kontrollerad. Det beslutar Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd på begäran av Inspektionen för vård och omsorg.

Sjuksköterskan har under en period under hösten 2019 tagit narkotiska preparat från ett medicinskåp på sin arbetsplats. Sjuksköterskan erkände att hon tagit tabletter från avdelningen och blev uppsagd efter avstängning.

Så här jobbar KT-kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.